Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.

--Δικαίωμα λύσης οικοδόμησης εδώ για σας.

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Κίνα Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.

  

Η Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.. ιδρύθηκε το 2015, είναι επαγγελματίας που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εγκατάσταση θυρών και παραθύρων αλουμινίου, τειχών κουρτίνας,Εταιρείες παραγωγής παραπετασμάτων και άλλων κατασκευαστικών προϊόντωνΤο εργοστάσιο μας βρίσκεται στη βόρεια βιομηχανική πόλη της πόλης Guangzhou Automobile, υπάρχουν τρία μεσαία και μεγάλα εργοστάσια, που καλύπτουν έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, η ετήσια παραγωγή 30,000 ~ 50Η APRO προσφέρει επαγγελματικές λύσεις που περιλαμβάνουν σχεδιασμό προϊόντων, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμό, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισμός, προγραμματισΥπηρεσίες 24/7 και πλήρους εξυπηρέτησης που κυμαίνονται από τις μετρήσεις πεδίου πριν από την παραγγελία έως την κατασκευή και την επιθεώρηση επανασχεδιασμένων λύσεων.

 

Μετά από χρόνια ανάπτυξης, προσκολλημένη στην εθνική φιλοδοξία της "δημιουργίας του κινεζικού ονείρου", η APRO προωθεί το Made in China με επαγγελματικό πνεύμα υπηρεσίας,Ελπίζοντας ότι οι παγκόσμιοι πελάτες αναγνωρίζουν το Made in China, η APRO χρησιμοποιεί τη σκέψη της διαδικτυακής λειτουργίας και καλλιεργεί βαθιά το διεθνές πεδίο των κατασκευαστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας,Παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες έχουν εξαπλωθεί σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμοΠαρέχουμε εξατομικευμένα οικοδομικά υλικά για περισσότερους από 10.000 πελάτες.Η APRO παρέχει ολοκληρωμένο μηχανικό σχεδιασμό, επεξεργασία, εγκατάσταση και κατασκευή ξένων οδηγιών, υπηρεσία μετά την πώληση σε μία από τις επαγγελματικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών παραγωγής.,οι υπηρεσίες σχεδιασμού, οι υπηρεσίες καθοδήγησης μετά την πώληση της εγκατάστασης είναι ιδιαίτερα περιζήτητες από την αγορά, η οποία είναι επίσης η βασική ανταγωνιστικότητα του φάσματος APRO,και είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εγγύησης για τις εξαγωγές προϊόντων.

 

Ως κινεζική εταιρεία, η APRO επιθυμεί να συμβάλει ελαφρά στην παγκόσμια τάση της κινεζικής παραγωγής με τις δικές της προσπάθειες.Επίσης ελπίζουμε να αφήσουμε την παγκόσμια επιχείρηση και τον πελάτη να αισθάνονται η κινεζική κατασκευή ισχυρήΘα ήταν τιμή και υπερηφάνεια για εμάς να αναγνωρίσουμε τη δύναμή μας και να εισαγάγουμε τα προϊόντα μας.

 

aluminium bifold doors

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΑΠΡΟ

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

2015Η APRO ιδρύθηκε το 2015 και ειδικεύεται στην piαραγωγή αλουμινίου και αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό αpiό

 

exterior folding doors

 

2017Η γραμμή παραγωγής των παραθύρων και των θυρών από αλουμίνιο της APRO ιδρύθηκε το 2017.

 

bifold patio doors

 

2019:Επαγγελματικός υπεργολάβος παραθύρων και θυρών για έργα PPP το έτος 2019 και εισόδου στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. NAFS(North American Fenestration Standard

 

sliding aluminum door

 

2020Το σήμα PROGOLA ιδρύθηκε το 2020, εισάγοντας υψηλής ποιότητας υπαίθριο χώρο διαβίωσης.

 

folding doors glass bifold

 

2022:SΤο εμπορικό σήμα AMGEEK, που ιδρύθηκε το 2022, είναι αφιερωμένο στην παροχή λύσεων και προϊόντων για προκατασκευασμένα σπίτια στον κόσμο.

 

automatic sliding door

 

2024:Η αποστολή μας: Μία λύση για εσάς.

 

sliding folding door

υπηρεσία της εταιρίας

1Προσαρμοσμένες λύσεις

Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις δομικών υλικών, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας,Για να σας παρέχει τα πιο κατάλληλα προϊόντα για να ανταποκριθεί στις μοναδικές απαιτήσεις των διαφορετικών έργων.

 

2- Έρευνα και ανάλυση αγοράς

Παρέχουμε σε βάθος υπηρεσίες έρευνας αγοράς και ανάλυσης για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν τις τελευταίες τάσεις και ανάγκες της αγοράς και να σας βοηθήσουν να λάβετε πιο μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις.

 

3. εγγύηση υπηρεσίας μετά την πώληση

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχει τέλεια υπηρεσία μετά την πώληση για κάθε πελάτη και μπορούμε να διεξάγουμε δωρεάν εκπαίδευση για το προσωπικό λειτουργίας και συντήρησης

Λύστε τυχόν προβλήματα μετά την πώληση εγκαίρως, και μπορεί να βοηθήσει στο σχεδιασμό της διάταξης σύμφωνα με τις φωτογραφίες του πελάτη για να διασφαλιστεί ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία χρήσης του προϊόντος.

 

4.συνολική διασφάλιση ποιότητας

Εφαρμόζουμε αυστηρά τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας.και κάθε προϊόν δοκιμάζεται αυστηρά για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε τα υψηλότερης ποιότητας οικοδομικά υλικά και κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση σας.

 

5.24/7 υποστήριξη πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήματα και ζητήματα που μπορεί να έχετε, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σας ανάγκη θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

 

bi-fold doors

folding door hardware

accordion doors folding

Ομάδα επιχείρησης

Η Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.. ιδρύθηκε το 2015, μετά από 10 χρόνια ανάπτυξης, η εταιρεία έχει μια ομάδα 100 ατόμων, η διαίρεση εργασίας της ομάδας είναι σαφής, αντίστοιχα,το Τμήμα Μάρκετινγκ, τμήμα πωλήσεων, τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, τμήμα ελέγχου ποιότητας, τμήμα Ε & Α, που αντιστοιχούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Ομαδικό πνεύμα: συνεργασία και win-win
Πιστεύουμε ότι μόνο η ομαδική εργασία μπορεί να φέρει πραγματική επιτυχία. Στην εταιρεία μας, τα μέλη της ομάδας σέβονται το ένα το άλλο και συνεργάζονται στενά για την επίτευξη του οράματος της εταιρείας.Εστιάζουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων μας και παρέχουμε μια ποικιλία ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας να βελτιώνονται συνεχώς.

 

Ως κινεζική εταιρεία, η APRO επιθυμεί να συμβάλει ελαφρά στην παγκόσμια τάση της κινεζικής παραγωγής με τις δικές της προσπάθειες.Επίσης ελπίζουμε να αφήσουμε την παγκόσμια επιχείρηση και τον πελάτη να αισθάνονται η κινεζική κατασκευή ισχυρήΘα ήταν τιμή και υπερηφάνεια για εμάς να αναγνωρίσουμε τη δύναμή μας και να εισαγάγουμε τα προϊόντα μας.

 

exterior bifold doors

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Εννέα από Νο 66, μέση της λεωφόρου Huagang, οδός Xiuquan, περιοχή Huadu, Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::00-86-13926250102
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Συρόμενες πόρτες γυαλιού αλουμινίου προμηθευτής. © 2019 - 2024 aluminiumdoor-window.com. All Rights Reserved.